Akció

Kategóriák

Kiemelt partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

Minősített webáruház

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Dell EMC Authorized Partner

Az Interbolt.eu Kft. a hazai használt szerver piac legnagyobb választékával az első DellEMC Authorized partnere, akinél valóban minden termék raktáron van, amit a weboldalon megtalál!

 

Authorized Dell Technologies Partner

A tanúsítvány megtekintése teljes méretben (új ablakban nyílik meg!)

 

Mit is jelent ez valójában?

DellEMC Authorized partnerként biztosítani tudjuk ügyfeleinknek, a legújabb technológiák elérését, azok technikai támogatását, finanszírozási lehetőségeit. Mindezt a Dell-el szoros együttműködésben, kihasználva a világcég által nyújtott támogatásokat, lehetőségeket és kapcsolatokat.

 

Miben támogatja munkánkat a Dell?

Minősített partner cégként, kollégáink részére a Dell hozzáférést biztosít a legfrissebb, a mindig naprakész tudásbázisához illetve képzési programjaihoz. Ennek köszönhetően, munkatársaink a legmagasabb szintű és legaktuálisabb szakmai tudással segítik munkánkat. Ezáltal tudjuk a lehető legjobbat adni ügyfeleink részére mind támogatásban, mind termék kínálatban, mind árakban!

 

Miért is jó ez Önnek?

A Dell és az Interbolt.eu közösen garantálja az általunk kínált eszközök magaszintű szakértői támogatását, ennek köszönhetően az Ön maximális kényelmét és biztonságos működését!

 

Tudja, ha tőlünk vásárol, olyan, mintha egyenesen a Dell-től vásárolna! Sőt!


Interbolt.eu a hazai használt szerver piac legnagyobb választékával az első DellEMC Authorized partnere, ahol raktárról elérhető több tízezer darab szerver és alkatrész, természetesen a legjobb áron ÁRGARANCIÁVAL!