Akció

Kategóriák

Bisnode AAA minősítés

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Trusted Shops

 

Minősített webáruház

Barion

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Partnereink

Dell EMC Authorized Partner

Az Interbolt.eu Kft. a hazai használt szerver piac legnagyobb választékával az első DellEMC Authorized partnere, akinél valóban minden termék raktáron van, amit a weboldalon megtalál!

 

Authorized Dell Technologies Partner

A tanúsítvány megtekintése teljes méretben (új ablakban nyílik meg!)

 

Mit is jelent ez valójában?

DellEMC Authorized partnerként biztosítani tudjuk ügyfeleinknek, a legújabb technológiák elérését, azok technikai támogatását, finanszírozási lehetőségeit. Mindezt a Dell-el szoros együttműködésben, kihasználva a világcég által nyújtott támogatásokat, lehetőségeket és kapcsolatokat.

 

Miben támogatja munkánkat a Dell?

Minősített partner cégként, kollégáink részére a Dell hozzáférést biztosít a legfrissebb, a mindig naprakész tudásbázisához illetve képzési programjaihoz. Ennek köszönhetően, munkatársaink a legmagasabb szintű és legaktuálisabb szakmai tudással segítik munkánkat. Ezáltal tudjuk a lehető legjobbat adni ügyfeleink részére mind támogatásban, mind termék kínálatban, mind árakban!

 

Miért is jó ez Önnek?

A Dell és az Interbolt.eu közösen garantálja az általunk kínált eszközök magaszintű szakértői támogatását, ennek köszönhetően az Ön maximális kényelmét és biztonságos működését!

 

Tudja, ha tőlünk vásárol, olyan, mintha egyenesen a Dell-től vásárolna! Sőt!


Interbolt.eu a hazai használt szerver piac legnagyobb választékával az első DellEMC Authorized partnere, ahol raktárról elérhető több tízezer darab szerver és alkatrész, természetesen a legjobb áron ÁRGARANCIÁVAL!