Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Termék Garancia

Válasszon gyártói feltételekkel megegyező garanciát vásárolni kívánt szerveréhez

Standart pickup & return és +12hónap garancia kiterjesztés

Alap felvétel és visszaszállítás. Alapgarancia részeként kiegészítő szolgáltatás díjmentesen a csomagfelvétel. A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. A vásárló a hibás terméket becsomagolva átadja az Interbolt.eu által megadott futárszolgálat  munkatársának. A beérkezett hibás terméket, a szakértőink bevizsgálják, majd a bejelentett hibát javítják, illetve szüksége esetén, a meghibásodott alkatrészt 14 napon belül cserélik. A termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.

 

NBD pickup & return és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munknapi felvétel és visszaszállítás.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot. Kérés esetén az Interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. Interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét megküldi a következő munkanapra a Vásárló részére. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

 

NBD onsite és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munkanapi helyszíni garancia a Vásárló telephelyén.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot. Kérés esetén az Interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. Interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét leszállítják a következő munkanapra a Vásárló részére. Az Interbolt.eu részéről egy szakértő szervízmérnők kolléga szállítja ki és cseréli ki a hibás eszközt a Vásárló telephelyén egy előre egyeztetett időpontban, a bejelentést követő munkanapon. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

A kiegészítő szolgáltatások díja az alapgarancián felül biztosít a vásárlástól számított 12 és/vagy +12 hónap garancia kiegészítést. Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap garancia idő lejárta előtt 1 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megrendelni azt. A kiterjesztett garancia vásárlás érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@interbolt.eu email címen.


Garancia időtartama

Figyelembe véve, hogy az Interbolt.eu Kft által forgalamzott termékek ha másként nincs jelölve, akkor azok újra értékesített termékek. Így az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szabályai az Interbolt.eu Kft. által forgalmazott Termékekre nem vonatkoznak. Kivételt képeznek ez alól az új termékek.

Az Interbolt.eu Kft. által vállalt garancia idők az egyes termékekre:

Új termékekre a jótállási idő a termék vételárától függ: a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó vételár esetén 1 év, a 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó vételár esetén 2 év, míg a 250 000 forint vételár felett 3 év a jótállási idő.

Használt termékekre az alábbiak szerint:

Szerver számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített szerver részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, RAID Vezérlő, Ventilátor, HDD Backplane, memória, stb) 12, 24 vagy 36 hónap, ez alól kivétel a RAID vezérlő akkumulátora, melyre 1 hónap garancia érvényes. Ez alól kivétel a külön értékesített RAID Vezérlőhöz csatolt vagy csak a külön vásárolt RAID akkumulátor. Ha a fentiektől eltérő garanciavállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül. Minden DDR3 memóriával szerelt szerver konfigurációra az alapgarancia 12 hónap, a DDR4 memóriával és Intel E5-24xx v3/4 vagy E5-26xx v3/4 szerelt szerver esetében pedig az alapgarancia 24 hónap. Minden Intel Scalable sorozatú processzorral szerelt szerverre 36 hónap garanciát vállalunk.

Asztali számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Ventilátor, memória, stb) 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Laptop, Tablet, Mobil (Hordozható számítógép) és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Kijelző, Ventilátor, HDD Backplane, Memória, stb) 6 hónap, kivétel az akkumulátor, melyre 3 munkanap garancia érvényes. Ez alól kivétel a külön értékesített akkumulátor. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Munkaállomás (Workstation) számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Ventilátor, memória, stb) 12/24/36 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garanciavállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül. Minden DDR3 memóriával szerelt munkaállomás konfigurációra az alapgarancia 12 hónap, a DDR4 memóriával és Intel E5-24xx v3/4 vagy E5-26xx v3/4 szerelt munkaállomás esetében pedig az alapgarancia 24 hónap. Minden Intel Scalable sorozatú processzorral szerelt munkaállomásra 36 hónap garanciát vállalunk.

Merevlemezek: SAS és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kivétel a nettó 9 000HUF összeg alatti termék, melyre 3 hónap garancia idő érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Merevlemezek: SATA és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 6 hónap garancia érvényes. Ez alól kivétel a "Hot Swap" azaz az üzem közben cserélhető HDD-k. Melyre 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kivétel a nettó 6 000HUF összeg alatti termék, melyre 3 hónap garancia idő érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Memória modul: Bármilyen DDR, DDR2, DDR3 és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

RAID vezérlő és az azzal szállított alkatrészek (Battery Backup Unit, Cache, kábel), cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Hálózati vezérlők és az azzal szállított alkatrészek cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Szünetmentes tápegység (UPS) és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített UPS részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, stb) 12 hónap, kivétel az akkumulátor, melyre a garancia nem érvényes. Ez alól kivétel a külön értékesített akkumulátor. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Projektor és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kivétel a Projektor részét képező "Lámpa, Lámpatest", melyre 3 hónap garancia idő érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Nyomtató és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített nyomtató részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, tápegység, stb) 6 hónap. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Hálózati eszközök és az azzal szállított alkatrészek, a cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, tápegység, stb) 6 hónap. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Kiegészítő alkatrészek, perifériák, egyéb eszközök és az azzal szállított alkatrészek, a cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek 6 hónap. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Az itt fel nem sorolt és a Webáruházban megvásárolható egyéb termékekre és az azzal szállított alkatrészek cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

B2B Garancia. Viszonteladói csökkentet áron értékesített termékekre egységesen 30 nap garancia érvényes.

Merevlemezek esettén garanciális csere akkor lehetséges, ha a hibák száma már kellően magas, azaz eléri a gyártó által meghatározott küszöbszintet.

 

További információk az ÁSZF oldalon.