Akció

Kategóriák

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Trusted Shops

 

Minősített webáruház

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Partnereink

Termék Garancia

Válasszon gyártói feltételekkel megegyező garanciát vásárolni kívánt szerveréhez

Standart pickup & return és +12hónap garancia kiterjesztés

Alap felvétel és visszaszállítás. Alapgarancia részeként kiegészítő szolgáltatás díjmentesen a csomagfelvétel. A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. A vásárló a hibás terméket becsomagolva átadja az Interbolt.eu által megadott futárszolgálat  munkatársának. A beérkezett hibás terméket, a szakértőink bevizsgálják, majd a bejelentett hibát javítják, illetve szüksége esetén, a meghibásodott alkatrészt 14 napon belül cserélik. A termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.

 

NBD pickup & return és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munknapi felvétel és visszaszállítás.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot. Kérés esetén az Interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. Interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét megküldi a következő munkanapra a Vásárló részére. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

 

NBD onsite és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munkanapi helyszíni garancia a Vásárló telephelyén.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot. Kérés esetén az Interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. Interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét leszállítják a következő munkanapra a Vásárló részére. Az Interbolt.eu részéről egy szakértő szervízmérnők kolléga szállítja ki és cseréli ki a hibás eszközt a Vásárló telephelyén egy előre egyeztetett időpontban, a bejelentést követő munkanapon. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

A kiegészítő szolgáltatások díja az alapgarancián felül biztosít a vásárlástól számított 12 és/vagy +12 hónap garancia kiegészítést. Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap garancia idő lejárta előtt 1 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megrendelni azt. A kiterjesztett garancia vásárlás érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@interbolt.eu email címen.


Garancia időtartama

Figyelembe véve, hogy az Interbolt.eu Kft által forgalamzott termékek ha másként nincs jelölve, akkor azok újra értékesített termékek. Így az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szabályai az Interbolt.eu Kft. által forgalmazott Termékekre nem vonatkoznak. Kivételt képeznek ez alól az új termékek.

Az Interbolt.eu Kft. által vállalt garancia idők az egyes termékekre:

Szerver számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített szerver részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, RAID Vezérlő, Ventilátor, HDD Backplane, memória, stb) jellemzően 24 és/vagy 36 hónap. Minden DDR3 memóriával szerelt szerver konfigurációra az alapgarancia 24 hónap, a DDR4 memóriával szerelt szerver esetében pedig az alapgarancia 36 hónapezalól kívétel a RAID vezérlő akkumlátora, melyre 1 hónap garancia érvényes. Ez alól kívétel a külön értékesített RAID Vezérlőhöz csatolt vagy csak a külön vásárolt RAID akkumlátor. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Asztali számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Ventilátor, memória, stb) 12 hónap garancia érvényes.

Laptop, Tablet, Mobil (Hordozható számítógép) és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Kijelző, Ventilátor, HDD Backplane, Memória, stb) 6 hónap, kívétel az akkumlátor, melyre 3 munkanap garancia érvényes. Ez alól kívétel a külön értékesített akkumlátor.

Munkaállomás (Workstation) számítógép és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek (alaplap, tápegység, HDD, Ventilátor, memória, stb) 12 és/vagy 24 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Merevlemezek: SAS és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kívétel a nettó 9 000HUF összeg alatti termék, melyre 3 hónap garancia idő érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Merevlemezek: SATA és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 6 hónap garancia érvényes. Ez alól kívétel a "Hot Swap" azaz az üzem közben cserélhető HDD-k. Melyre 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kívétel a nettó 6 000HUF összeg alatti termék, melyre 3 hónap garancia idő érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Memória modul: Bármilyen DDR, DDR2, DDR3 és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

RAID vezérlő és az azzal szállított alkatrészek (Battery Backup Unit, Cache, kábel), cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Hálózati vezérlők és az azzal szállított alkatrészek cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Szünetmentes tápegység (UPS) és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített UPS részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, stb) 12 hónap, kívétel az akkumlátor, melyre a garancia nem érvényes. Ez alól kívétel a külön értékesített akkumlátor. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Projektor és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes. Ez alól kívétel a Projektor részét képező "Lámpa, Lámpatest", melyre 3 hónap garanica idő érvényes Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Nyomtató és az azzal szállított alkatrészek, cégünk által értékesített nyomtató részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, tápegység, stb) 6 hónap.  Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Hálózati eszközök és az azzal szállított alkatrészek, a cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek (Vezérlő elektronika, Ventilátor, tápegység, stb) 6 hónap. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Kiegészítő alkatrészek, perifériák, egyéb eszközök és az azzal szállított alkatrészek, a cégünk által értékesített eszköz részeit képező egységek 6 hónap. Ha a fentiektől eltérő garancia vállalás van a termékre, akkor az a termék oldalon feltüntetésre kerül.

Az itt fel nem sorolt és a Webáruházban megvásárolható egyéb termékekre és az azzal szállított alkatrészek cégünk által értékesített számítógép részeit képező egységek 12 hónap garancia érvényes.

 

További információk az ÁSZF oldalon.