Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Blog
2020.08.12 07:22

Megbízható, Gyors, Tökéletes, Dell PowerEdge R630

Dell PowerEdge R630 szerver

 

A Dell PowerEdge R630-as szerver egy tökéletes és megfizethető választás!

A Dell PowerEdge R630 megnövelt tárolási lehetőségeket és kibővíthetőséget biztosít a jövőbeli növekedés támogatására, így megnöveli a megbízhatóságot és a teljesítményt az előző generációhoz képest. A “hot- plug” SSD-k, a legújabb Xeon processzorok és a kibővíthető I/O kapacitás miatt ez a szerver kiváló választás közép- és nagyvállalatok számára is.

Teljesítmény
A Dell PowerEdge R630-as szerver a kategóriájában a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik az előző Dell PowerEdge R620 szerverrel szemben is, hiszen az R630-as generáció teljesítménye több mint duplája az R620-hoz képest. Az R630 akár kettő Intel Xeon E5-2600 v3 processzort is támogat, legfeljebb 18 maggal és 36 szállal, vagy az Intel E5-2600 v4 processzorokat, amelyek akár 22 magot és 44 szálat tartalmaznak.

Memória
Két processzoros konfiguráció, akár 1,5 TB RAM-ot is támogat 64GB DDR4 LRDIMM modulokkal, mind a 24 DIMM (az angol Dual In-line Memory Module rövidítése) “slot”-ban. Az RDIMM (Registered Dual-Inline Memory Module) modulok szintén támogatottak, de a kapacitásuk csak negyedét képesek nyújtani az LRDIMM (Load Reduced Dual-Inline Memory Module) modulokkal összehasonlítva. A CPU és a memóriamodulok választásától függően lehet 1866 MT/s, 2133 MT/s vagy legfeljebb 2400 MT/s az átviteli sebesség. Ez a sebesség természetesen a processzor sebességétől, memóriamodul sebességétől és a memóriamodul konfigurációjától függ, és alapértelmezés szerint a legalacsonyabb értékű.

Adattárolás
Az opcionális “PERC” vezérlők, például a H730 telepítése jelentősen csökkenti a késleltetést és a RAID lehetőségek teljes skáláját biztosítja. Az 1,8” SATA SSD-kkel mind a 24 meghajtórekeszben akár 23 TB tárhelyet is támogat, villámgyors feldolgozással és az adatok mennyiségének korlátozhatatlanságával. Támogat akár négy Express Flash NVME PCIe SSD-t is. Az alkalmazkodás kulcsfontosságú koncepció ebben a tervezésében, ami azt jelenti, hogy a tárolási igények testreszabhatóak 14TB, 18TB vagy 23TB konfigurációs lehetőségekkel SAS vagy SATA SSD vagy HDD, vagy Express Flash NVMe PCIe meghajtók használatával.

Bővítés
Három PCIe lehetőség támogatja a kiegészítő bővítőkártyákat, beleértve a beágyazott NIC memóriakártyákat, amelyek akár 10 GbE sebességűek is lehetnek, valamint HD/RAID vezérlőket a megnövelt teljesítmény érdekében. A Dell 12 GB-os PowerEdge HD/RAID vezérlő telepítése 15% -kal nagyobb sávszélességet eredményezhet az átviteli sebesség kétszeresén. A Dell Express Flash PCIe SSD tárolóeszközeinek használata szintén jelentősen csökkentheti a késleltetést.

Felügyelet
A Dell PowerEdge szervereinek kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű a funkciókban gazdag felügyeleti eszközökkel, mint például az iDRAC8 -on a “Lifecycle Controller” segítségével. Az iDRAC8 távmenedzsment egyszerűsíti a feladatok telepítését és automatizálását. Ezen felül az automatikus kiszolgálói frissítések szinkronizálják a rendszert a legújabb firmware-vel. Az opcionális Quick Sync Bezel funkció NFC (Near field communication) technológiát kínál, és az ezzel a technológiával is felszerelt okostelefon vagy táblagép segítségével ellenőrizhetjük a szerver állapotát.

Összességében a Dell PowerEdge R630 szerver, megfelelő bármilyen magas erőforrásigényű folyamat, illetve folyamatok kezelésére, amelyeket teljes megbízhatósággal hajt végre és dolgoz fel. Nem okoz számára problémát, hogy bármely szegmens napi feladatát hibamentesen, tökéletesen ellássa. Lenyűgöző lehetőségeinek köszönhetően kiváló választás minden típusú üzleti igény kielégítésére, és bőven teret kínál a vállalkozás további növekedéséhez.

Amennyiben Te is ilyen megbízható, gyors és kifogástalan szerverre szeretnéd bízni vállalkozásod adatfolyamát, abban az esetben számodra is kiváló választás a Dell PowerEdge R630 szerver, amit tőlünk még ma megrendelhetsz és akár még ma személyesen át is vehetsz!

Böngészd Dell PowerEdge R630 szerver kínálatunkat az alábbi linkre kattintva: https://www.interbolt.eu/hasznalt-dell-poweredge-r630-szerver