Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Partnereink

Blog
2019.11.01 16:23

Mi teszi annyira vonzóvá a használt munkaállomásokat?

Egy idilli világban minden fejlesztő, mérnök és grafikus a legfrissebb legújabb munkaállomáson dolgozik...

De sajnos nem ebben az idilli álomvilágban élünk! A valóság az, hogy új munkaállomásokkal felszerelni egy irodát rettentően drága mulatság! Persze jól mutat de semmiképp sem a legjobban megtérülő befektetés.

Azonban a kiélezett piaci verseny folyamatosan arra sarkallja a szolgáltatókat, hogy jobb termékkel, jobb szolgáltatással versenyképesebbek legyenek. Ehhez viszont folyamatosan innoválni és fejleszteni kell!

Biztos benned is megfogalmazódott, hogy nem is kell minden esetben a legújabb munkaállomás. Hiszen a legtöbb esetben az új fejlesztések annyira irreálisan drágák a teljesítmény növekedéshez képest amit kapsz, hogy egyáltalán nem éri meg!

De akkor mit tehetsz azért, hogy a lehető legjobb dolgokat használd, de még se költsd el a cég összes pénzét? Gondolkozz újraértékesített munkaállomásokon!

Újraértékesített munkaállomások elképesztő jó árakon!

Mostanában a használt és vagy felújított munkaállomások az egész világon nagyon keresettek! Köszönhetően annak, hogy az új fejlesztéseket a gyártók egyre bátrabban érvényesítik a termékek áraiban, míg a teljesítménybeli növekedés nem mindig mozog együtt az árak emelkedésével. 

Ezzel szemben egy újraértékesített munkaállomás, az új fejlesztésekhez képest pár százalékos teljesítmény kompromisszum mellett, akár féláron vagy töredékáron megvásárolhatóak. Eddig jól hangzik igaz? De mi van a megbízhatósággal, a garanciával és a konfigurálhatósággal?

Minden általunk újraértékesített munkaállomás 100%-ban tesztelt!

Minden általunk újraértékesített munkaállomást még az előtt tesztelünk, hogy felkerülnének a webáruházunkba, így a kínálatunkban található minden termék tökéletesen működik és készen áll a használatra!

Minden általunk újraértékesített munkaállomás garanciális!

Mivel minden gépet átvizsgálunk és alapos tesztnek vetünk alá, amiről minden termék kap egy dokumentációt is, ezért minden általunk újraértékesített munkaállomásra legalább 1 év garanciát vállalunk! 

Update: A DDR4 RAM-mal szerelt gepekre 2019.11.01.-től alapból 2 év garanciát vállalunk!

De a garancia kiterjesztés szolgáltatásunkkal, plusz 6 vagy akár plusz 12 hónap garanciát is vásárolhatsz a munkaállomáshoz. Így biztos lehetsz benne, hogy a megvásárolt munkagéppel nem lősz mellé!

Minden általunk újraértékesített munkaállomás szabadon konfigurálható!

Sokszor nem elég a teljesítmény, de vannak esetek amikor pedig feleslegesen túl magas. Egyik állapot sem a legjobb, ezért mi egy 8 fős szakértő csapattal segítjük ügyfeleinket, hogy azt a munkaállomást vásárolják meg, amelyik a számukra legmegfelelőbb. 

Mondd el nekünk az igényeid és mi összeállítunk egy olyan konfigurációt, ami számodra ár/érték arányban a legjobb megoldás! Ha pedig Te is szakember vagy, akkor csak jelezd nekünk, hogy milyen erőgépet szeretnél és az általad kiválasztott konfigot kiegészítjük a kért elemekkel. Ehhez ide kattintva tudsz árajánlatot kérni.

Kevés a kompromisszum és sokkal olcsóbban! 

Az általunk újraértékesített munkaállomások egy-két generációval maradnak el a legfrissebbektől. Ha van is mérhető teljesítmény különbség, akkor az a több százezer vagy akár millió megspórolt forint kárpótol érte!

Így pedig, ha ár érték arányban gondolkozunk, akkor az általunk újraértékesített munkaállomások verhetetlenek! Ezért is olyan népszerűek manapság nem csak hazánkban, hanem világszinten is!

Kiknek ajánljuk a használt munkaállomásokat?

Mindenkinek aki úgy szeretné fejleszteni vállalkozása kapacitását, hogy nagy teljesítményű, megbízható, tesztelt és garanciális munkaállomást vásárolna úgy, hogy nem kell elköltenie a cég teljes éves nyereségét méregdrága új gépekre! 

Összességében annak, aki jól akar járni munkaállomás vásárlásakor!

Ha felkeltettük az érdeklődésed akkor nézd meg a munkaállomás kínálatunkat IDE kattintva, vagy kérj egyenesen árajánlatot IDE kattintva.