Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Blog
2020.07.28 16:32

5500 dolláros GPU 203 073 Ft-ért! Hogyan?

Először is tisztázzuk, hogy a GPU nem keverendő össze a videókártyával!

"A GPU, teljes nevén graphics processing unit, magyarul grafikai processzor,  a grafikus vezérlőkártya központi egysége, amely az összetett grafikus műveletek elvégzéséért felelős.

A GPU feladata a grafikák létrehozásával és megjelenítésével közvetlenül kapcsolatban hozható magas szintű feladatok átvétele a CPU-tól, hogy annak számítási kapacitása más műveletek elvégzésére legyen felhasználható.

A modern GPU-k 2D és 3D műveletek elvégzésére egyaránt alkalmasak, számítási teljesítményük akár a CPU-k ötvenszeresét (1 teraflops) is meghaladhatja, de az utóbbival szemben csak műveletek szűk körét tudják elvégezni.” Wikipédia

Ha rendszeresen olvasod bejegyzéseinket, vagy ha már vásároltál tőlünk, akkor tudhatod hogy az általunk értékesített használt szerverek, munkaállomások és videó kártyák is a külföldi nagyobb vállalatoktól és közigazgatási szervektől érkeznek. Hiszen ezek az intézmények cégek megengedhetik maguknak, hogy 3 évente lecseréljék akár a teljes gépparkot.

De ez még nem minden!

De ez még nem minden, mert érkeznek hozzánk olyan ÚJ termékek is, amiket a technológia gyors fejlődése miatt 1-2 év alatt kiszorultak az elsődleges felvevő piacról.

Ezek rendszerint olyan csúcs technológiás eszközök, amelyek megjelenésükkor Magyarországon szinte megfizethetetlenek, de 1-2 év elteltével általunk az Interbolt.eu-tól az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzájuk!

Hogyan?

Itt van például ez az új nVidia Tesla K80 Kepler GPU ami megjelenésekor konkrétan 5500 dolláros (1,7 millió forintos) áron raktak ki a polcokra. Ez a Tesla K80 Kepler volt a az első olyan gyorsítókártya, ami teljesen kiaknázta a GK110-e GPU összes erőforrását.

Összegezve a lényeg az, hogy az Interbolt.eu-nál olyan pár éves új, vagy használt termékeket tudsz vásárolni, amik a megjelenésükkor csúcs technológiának számítottak és amik még a mai napig is a top termékek közé tartoznak.

Ezek a termékek kifogástalan állapotban vannak, minimum 12 hónap garanciával, de vannak termékek 24 vagy 36 hónap garanciával értékesítünk! Így töredék áron a gyári garanciával közel megegyező feltételekkel juthatsz hozzá ezekhez a top termékekhez.

Az nVidia Tesla K80 Kepler GPU esetében 1,7 millió forint helyett 203.073 Ft-ért! Így lehetséges hozzájutni egy 5500 dolláros (1,7 millió forintos) GPU-t megvenni 203.073 Ft-ért.

=========

A szerver kínálatot itt találod » https://www.interbolt.eu/hasznalt-szerver-olcso-tesztelt
A munkaállomás kínálatot itt találod » https://www.interbolt.eu/hasznalt-munkaallomas-hp-dell-ibm
Az akciós termékeket pedig itt találod » https://www.interbolt.eu/Akcio