Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Blog
2020.11.24 09:36

Új Dell T5820 Munkaállomás  fél áron?? Nem vicc!


Új Dell T5820 Munkaállomás

 

Itt a bejegyzés elejét kezdhettük volna egy olyan faviccel, ami a munkaállomás árának a felére utal, de ezt nem tesszük, mert ez egy “véresen” komoly téma! Persze nem feltétlenül szó szerint, de tényleg nem vicc!

Kitekintő: Ha itt vagy, márpedig itt vagy, különben nem olvasnád ezt most, akkor tisztában vagy vele, hogy a munkaállomás egy felsőkategóriás asztali számítógép, amelyet technikai alkalmazások futtatására terveztek. Így funkcionalitásáról és a szükségességéről nem is érdemes többet beszélnünk.

És akkor jöjjön a lényeg:

Az Interbolt.eu webáruházban a Dell Precision T5820 munkaállomást fél áron vásárolhatod meg a magyar piaci viszonylatokhoz képest. Vagyis úgy volt, amikor ezt a blogbejegyzést kigondoltuk. De most, ahogy rákerestem erre a típusra, kiderült, hogy még a fél árnál is kedvezőbb összegért juthatsz hozzá nálunk! Sokakban joggal merülhet fel az alábbi gondolat, akik ismerik az Interbolt.eu webáruházat, hogy “Igen, ez nagyon szuper, de egy használt terméknek ez a reális értéke.”.
Ezt mi is így gondoljuk, viszont most teljesen új munkaállomásokról beszélünk.

Szóval, kicsit összefoglalva a mondanivalónkat:
Most nálunk, azaz az Interbolt.eu webáruházban Az ÚJ Dell Precision T5820 munkaállomást (workstation) kevesebb mint a valódi árának a feléért vásárolhatod meg. Gondolom, ezek után
már Te is úgy gondolod, hogy ez egy komoly téma.

Felcsigáztuk a gondolataidat? Kíváncsi vagy technikai paraméterekre is? Ha igen, akkor mindenképp javasoljuk, hogy olvass tovább, mert a cikk végén még képeket is mutatunk a Dell Precision T5820 workstation-ről (munkaállomás) és azt is megmutatjuk, hogy hol tudod megvásárolni.

Tehát a technikai paraméterek röviden:

Megnevezés: Dell Precision 5820 Workstation
Processzor: Intel Xeon Quad Core W-2125 4GHz 8,25MB Cache 4Core HT 8Threads
Memória: 32GB DDR4 2666 ECC RDIMM RAM (8 DIMM RAM slots)
Adattárolás: 512GB M.2 NVMe Class 40 SSD

További részletek >>

Így már még érdekesebb számodra?
Már meg is szeretnéd vásárolni?

Akkor jó hírünk van!

Az Interbolt.eu webáruházban szereplő termékek egytől-egyig raktáron vannak, így akár megrendelésed napján már át is veheted, ha el tudsz jönni hozzánk személyesen.

Ezen kívül ami még nagyon fontos, hogy ha szeretnél plusz garanciát a megvásárolni kívánt munkaállomáshoz, akkor azt a termék adatlapján tudod beállítani, mielőtt azt a kosárba teszed.

Most már tényleg nincs más hátra!
Kattints az alábbi linkre és vásárold meg az Interbolt.eu webáruházban a

Dell Precision T5820 Munkaállomást és pörgesd fel üzletedet a még hatékonyabb feladatvégzéssel! Partnereid, megrendelőid is észre fogják venni a pozitív változást!

https://www.interbolt.eu/Dell-Precision-T5820-Workstation-Intel-Xeon-4Core

És a képek! (Csak illusztráció)

Új Dell T5820 MunkaállomásÚj Dell T5820 MunkaállomásÚj Dell T5820 Munkaállomás