Akció

Kategóriák

Kiemelt partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

Minősített webáruház

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Blog
2020.05.13 11:00

Használt IT eszköz? Mi a legfontosabb szempont?

Véleményed szerint mi a legfontosabb szempont használt szerver vagy használt munkaállomás vásárlásakor?

 - A teljesítmény?
 - A gép állapota?
 - Hogy mennyire ismert az a cég ahol vásárolni szeretnél?

Szerintünk ezek közül egyik sem! A több mint 20 éves informatikai tapasztalatunknak és az ügyfeleinkkel ápolt jó kapcsolatnak köszönhetően világossá vált számunkra, hogy a legfontosabb szempont szerver, munkaállomás vásárlásakor a GARANCIA!

Minden vásárláskor kockáztatunk, és mi úgy gondoljuk, hogy ezt a kockázatot nem a vevőnek, hanem az értékesítő cégnek kell vállalnia! Ezért minden szerver és munkaállomás alapgaranciáját +12 hónappal megtoltuk!


Azaz a DDR4-es RAM-mal szerelt szerverek és munkaállomások garanciája 36 hónap lett, míg a DDR3 RAM-mal szerelt szerverek és munkaállomások 24 hónapos garanciával rendelkeznek.

Így gyakorlatilag a használt korszerű (DDR4) szerverek és munkaállomások esetében ugyanazt a garanciát kapod, mintha egy gyári új gépet vásárolnál. Úgy, hogy egy használt munkaállomás vagy szerver, az újakhoz képest pár százalékos teljesítmény kompromisszum mellett, akár féláron vagy töredékáron megvásárolhatóak.

Azt gondoljuk, mostantól nem kérdés, hogy melyiket éri meg jobban megvásárolni! Neked mi a véleményed? Melyik éri meg jobban új, vagy használt szerver / munkaállomás? Írd meg véleményed kommentben IDE kattintva!


Szervereket itt találod: https://www.interbolt.eu/hasznalt-szerver-olcso-tesztelt

A munkaállomásokat pedig itt: https://www.interbolt.eu/hasznalt-munkaallomas-hp-dell-ibm