Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Blog
2020.10.08 09:00

Milyen szervert vegyek kis-közepes irodai feladatokra?

Ahogy növekszik a vállalkozás, úgy növekednek az irodai feladatok és ezzel együtt szükség van olyan IT eszközökre, amelyek gyorsítják a folyamatokat, és így időt és pénzt termelnek a cégnek. 

 

Ebben a cikkünkben azt mutatjuk meg neked, hogy milyen szervert érdemes vásárolni a cégbe, ha rengeteg file-t kell biztonságosan tárolni és megosztani a munkatársakkal. Ha zökkenőmentesen akartok sokat nyomtatni, és ha esetleg még a levelezést is saját szerverről akarjátok üzemeltetni.

Mik a fő szempontok? 

 

Irodai szervert nem 2 hétre veszünk, főleg, hogy 12-36 hónap garanciát adunk a szerverekhez. Mégis sokan követik el azt a hibát, hogy nem gondolják át tudatosan a vásárlást és nem gondolkodnak hosszútávon. Nézzük mik a fő szempontok, ha irodai szervert készülsz vásárolni:

 

  • Megbízható szerverre van szükséged
    Olyan szerverre van szükséged, ami csendesen teszi a dolgát éveken át, annyira jól, hogy akár el is felejted, hogy létezik. Ezért érdemes például Dell szervert választani.

  • Olyan szerver kell, ami hatékonyan teszi a dolgát
    Olyan szervert érdemes választani, ami nem csak kiszolgálja az igényeidet, hanem ami hosszú távon segíti a gyors munkavégzést. Vagyis inkább legyen nagyobb a teljesítmény, mint amit elsőre gondolsz!

  • Ami az igényeid növekedésével együtt bővíthető is
    Ha például több tárhelyre van szükségetek, vagy ha gyorsabb adatátvitelt igénylő feladatokat hajtanátok végre, akkor könnyedén lehessen növelni a szerver teljesítményét.

  • Ami erős mégis csendes, hiszen ott lesz az irodában
    Erre először kevesen gondolnak, de végül is folyamatosan ott lesz valahol ez a szerver az irodában, így nem árt ha a nagy teljesítményhez csendes működés társul.

  • És amihez kedvező áron tudsz hozzájutni
    Mi abban hiszünk, hogy egy IT eszköz akkor tudja a legtöbb pénzt termelni a vásárlónak, ha ahhoz nagyon jó áron “olcsón” tud hozzájutni. Például a használt felújított szerverekhez, nálunk egy új szerver árának töredékéért juthatsz hozzá.

 

Most már tudod, hogy mik a fontosabb szempontok, ezért megmutatjuk azt a szervert, ami talán a legjobb választás lehet számodra is.

 

Dell T320 az ideális szerver kis-közepes irodai feladatokra!

 

A Dell T320-as torony szerver egy olyan megbízható társ, amire el lehet kezdeni építeni a jövőt, és a megbeszélt fő szempontokból mindennek megfelel.

  • Nagy teljesítmény: a PowerEdge T320 erős Intel Xeon processzorokkal kapható, így nagyvállalati teljesítményt kapsz. A memória elrendezés pedig lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést.

  • Bővíthető: Ahogy nőnek az igényed, úgy tudod fejleszteni a Dell T320-as szervered. Ha több tárhelyre van szükséged, akkor akár 8 db merevlemezt is képes tárolni és kezelni a gép.

  • Megbízható és csendes: A Dell PowerEdge T320-as szervereket direkt irodai felhasználásra találták ki, ezért úgy vannak megtervezve és kialakítva, hogy ne zavarják a mellettük dolgozókat.

  • Remek áron: Ahogy egy korábbi cikkünkben is írtuk (itt elolvashatod), az általunk értékesített szerverek előélete meseszép volt. A nagyvállalatoknál folyamatosan karbantartva tették a dolgukat. Mi átnéztük, leteszteltük őket és most ezekhez a szerverekhez töredék áron juthatsz hozzá, nagyon jó, a gyárihoz közel azonos garanciális feltételekkel.

 

Összegezve tehát fontos, hogy olyan szervert válasz, ami hosszú időre segít a fejlődésben. Erre mi a Dell PowerEdge T320 szervert tudjuk ajánlani, ami az alapvető irodai feladatokra, mint például a fájlok összevonása, tárolása és megosztása tökéletes választás.

 

Amennyiben Te is ilyen megbízható, gyors és kifogástalan szerverre szeretnéd bízni vállalkozásod, abban az esetben számodra is kiváló választás a Dell PowerEdge T320 szerver, amit tőlünk még ma megrendelhetsz és akár még ma személyesen át is vehetsz!

 

Böngészd Dell PowerEdge T320 szerver kínálatunkat az alábbi linkre kattintva: https://www.interbolt.eu/hasznalt-dell-poweredge-t320-szerver