Akció

Kategóriák

Fizetési megoldás

 

Vedd meg most, fizess később PastPay-jel

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

paypal.com

Kiemelt partnereink

Miért jársz velünk jobban?

Miért jársz jobban velünk?

Hírlevél

Házhozszállítás

Szállítás

Pénznem váltás

Blog
2020.11.24 09:36

Nincs többé elvesztegetett idő és kiesett bevétel!

Garancia kiterjesztés

 

Garancia kiterjesztés szerverekre

Amennyiben olvastad a “Mi teszi annyira vonzóvá a használt munkaállomásokat?” és az “Egy szerver életútja. Honnan és hogyan is kerül eladásra egy használt szerver.” című bejegyzéseinket, akkor már tudhatod, hogy miért éri meg jobban a használt, vagy újraértékesített gép vásárlása az újakhoz képest.

 

Ebben a bejegyzésben pedig azt mutatjuk meg röviden, hogy ha a használt, vagy újraértékesített konfiguráció mellett döntesz, akkor sem kell aggódnod, mert szinte az összes termékhez, ami a webáruházunkban szerepel, a gyártóéval megegyező garanciális feltételeket biztosítunk számodra! 

 

Ha pedig ez mégsem lenne elég és még nagyobb biztonságban szeretnéd tudni a vállalkozásod informatikai infrastruktúráját, abban az esetben számodra találtuk ki a GARANCIA KITERJESZTÉS lehetőségét.

Nincs többé elvesztegetett idő és kiesett bevétel!

A garancia kiterjesztést főként akkor javasoljuk, ha az alap garancia lejárta után is biztonságban akarod tudni a tőlünk vásárolt eszközeidet, így kizárólag csak az elvégzendő feladatokkal kell foglalkoznod és több időd marad vállalkozásod még sikeresebbé tételére.

 

A Garanciális idő meghosszabbításán kívül választhatsz olyan lehetőséget is, hogyha bármilyen működésbeli probléma, hiba merül fel az egyik szerverednél, amit az interbolt.eu webáruházban vásároltál, akkor azt akár telefonon jelzed nekünk, és a szakértő kollégánk egy előre egyeztetett időpontban a helyszínre megy és kicseréli a hibás alkatrészt, valamint megszünteti a hiba forrását.

 

Így teljesen kényelmesen az irodában ülve egy telefonhívással intézheted a felmerülő problémát és nem kell több órát, napot azzal töltened, hogy biztosítsd saját és kollégáid feladatához szükséges eszközök rendeltetésszerű működését.

A teljesség igénye nélkül

Számos lehetőséget biztosítunk, amiből most csak néhányat említünk itt meg, de az alábbi linkre kattintva böngészheted  a teljes kínálatot a Garancia kiterjesztéssel kapcsolatban. A teljes kínálathoz kattints ide!

Standart pickup & return és +12hónap garancia kiterjesztés

Alap felvétel és visszaszállítás. Alapgarancia részeként kiegészítő szolgáltatás díjmentesen a csomagfelvétel. A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon.

A vásárló a hibás terméket becsomagolva átadja az Interbolt.eu által megadott futárszolgálat  munkatársának. A beérkezett hibás terméket, a szakértőink bevizsgálják, majd a bejelentett hibát javítják, illetve szüksége esetén, a meghibásodott alkatrészt 14 napon belül cserélik.

A termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.

 

NBD pickup & return és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munknapi felvétel és visszaszállítás.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot.

Kérés esetén az interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét megküldi a következő munkanapra a Vásárló részére. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

 

NBD onsite és/vagy (+12hónap bővíthető)

Következő munkanapi helyszíni garancia a Vásárló telephelyén.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé bejelenti írásban vagy telefonon. Cégünk szakértője felveszi Vásárlóval a kapcsolatot telefonon egyeztettés céljából illetve bekéri a meghibásodott termékről a diagnosztikai riportot.

Kérés esetén az interbolt.eu szerver szakértő kollégái segítenek a Vásárlónak a diagnosztikai riport elkészítésében. interbolt.eu szerver szakértő kollégái a kapott diagnosztikai riportot elemzik, mely alapján a hibás alkatrész megfelelő cseréjét leszállítják a következő munkanapra a Vásárló részére.

Az interbolt.eu részéről egy szakértő szervízmérnők kolléga szállítja ki és cseréli ki a hibás eszközt a Vásárló telephelyén egy előre egyeztetett időpontban, a bejelentést követő munkanapon. Opciónálisan a termékre érvényes garancia 12 hónappal meghosszabodik.  

A kiegészítő szolgáltatások díja az alapgarancián felül biztosít a vásárlástól számított 12 és/vagy +12 hónap garancia kiegészítést. Amennyiben a kiterjesztett garanciát a vásárláskor nem veszi igénybe a Vásárló, úgy az alap garancia idő lejárta előtt 1 hónappal még lehetősége van a Vásárlónak megrendelni azt. A kiterjesztett garancia vásárlás érvényesítéséről, áráról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, az info@interbolt.eu email címen.

 

Hogy rendelheted meg?

 

A kiválasztott eszközhöz való garancia kiterjesztéséhez nem kell mást tenned, mint a termék adatlapján a termékkel együtt kosárba helyezni a számodra megfelelő opciót és a szokásos módon a vásárlási folyamat lépésein végig menni és a megrendelést számunkra elküldeni.


Bízunk benne, hogy ezzel a rövid cikkel segítettünk abban, hogy még nagyobb bizalommal keress minket és a szolgáltatásainkat, valamint növeljük a bizalmadat abban, hogy a használt termékek az alacsony áraik mellett ugyanolyan garanciális feltételeket (vagy még jobbakat) tartalmaznak mint az újak!

 

Olvass a Garancia kiterjesztés szolgáltatásunkról bővebben ide kattintva!